Mijn atelier

Ik voel me er prettig en thuis: een mooie werkplek binnen galerie ArtFra. Wil je langskomen, dat kan altijd. Neem wel vooraf contact met me op, want ik ben er niet elke dag.

Je kunt me vinden in Galerie ArtFra aan de Stationsstraat 28 in Apeldoorn. 

 

 

Workshop Abstract Schilderen

Ik organiseer workshops abstract schilderen in galerie PS20. Heb je het altijd al eens willen proberen? Schroom dan niet en meld je aan! Je hoeft helemaal geen ervaring met schilderen te hebben om mee te kunnen doen.

Je kunt je aanmelden via: info@mennovospaintings.nl

De workshop duurt ongeveer 4 uur (veelal een zaterdagmiddag). Ik zorg voor de benodigde materialen, koffie/thee met iets lekkers en fris/wijntje met kaas/worst. 

Kosten: 50 euro per persoon.

 

Kunstcollectief PS20

Op 1 december 2015 hebben Bert Diks, Ilonka Modderkolk en ik de handen ineen geslagen en het Kunstcollectief PS20 opgericht. Met   z´n drieën zijn wij het pand van Galerie PS20, gevestigd aan de Stationsstraat 45a te Apeldoorn, ingetrokken. In 2017 kreeg Ilonka een prachtig atelier aan huis en is haar plaats in het Kunstcollectief in het najaar ingenomen door Wilma Keller. Wilma heeft na bijna een jaar gekozen voor een studie. Op dit moment wordt het Kunstcollectief gevormd door alle kunstenaars en vrijwilliges die aangesloten zijn bij Galerie PS20. Daarbinnen zijn Bert Diks, Auke Terpstra en ik de "ondernemers". Hoewel we in het collectief verschillende karakters hebben en andere stijlen in de kunst, zijn we van mening dat we voor elkaar van meerwaarde zijn. Mede dankzij onze vrijwilligers zijn we in staat onze openingstijden te garanderen. Onze kunst behoort tot de vaste collectie van de galerie en wij smeden voortdurend plannen om de naamsbekendheid van het collectief en die van de galerie in Apeldoorn (nog verder) te vergroten. Op 26 mei 2018 is onze galerie geopend aan de Nieuwstraat. Wethouder Detlev Cziesso verrichtte de opening: https://youtu.be/xTEFFmL9cIc

Helaas moesten we in december 2020 deze galerie verlaten. We zijn nog op zoek naar een nieuwe ruimte.  

Galerie PS20 Nieuwstraat 9-11 Apeldoorn