Mijn huidige atelier

Ik voel me er prettig en thuis. Een mooie werkplek zo binnen galerie PS20.

Wil je langskomen, dat kan altijd. Neem wel vooraf contact met me op, want ik ben er niet elke dag.

 

 

In het atelier aan het werk (foto: Peter Vroon)

Workshop Abstract Schilderen

Ik organiseer workshops abstract schilderen in galerie PS20. Heb je het altijd al eens willen proberen? Schroom dan niet en meld je aan! Je hoeft helemaal geen ervaring met schilderen te hebben om mee te kunnen doen.

Je kunt je aanmelden via: info@mennovospaintings.nl

De workshop duurt ongeveer 4 uur (veelal een zaterdagmiddag). Ik zorg voor de benodigde materialen, koffie/thee met iets lekkers en fris/wijntje met kaas/worst. 

Kosten: 50 euro per persoon.

 

Kunstcollectief PS20

Op 1 december 2015 hebben Bert Diks, Ilonka Modderkolk en ik de handen ineen geslagen en het Kunstcollectief PS20 opgericht. Met z´n drieën zijn wij het pand van Galerie PS20, gevestigd aan de Stationsstraat 45a te Apeldoorn, ingetrokken. In 2017 kreeg Ilonka een prachtig atelier aan huis en is haar plaats in het Kunstcollectief in het najaar ingenomen door Wilma Keller. Wilma heeft na bijna een jaar gekozen voor een studie en dus zijn we op zoek naar een nieuwe partner. Hoewel we in het collectief verschillende karakters hebben en andere stijlen in de schilderkunst, zijn we van mening dat we voor elkaar van meerwaarde kunnen zijn. Onze schilderijen behoren tot de vaste collectie van de galerie en wij smeden voortdurend plannen om de naamsbekendheid van het collectief en die van de galerie in Apeldoorn (nog verder) te vergroten. Op 26 mei 2018 is onze tweede galerie geopend aan de Nieuwstraat. Wethouder Detlev Cziesso verrichtte de opening: https://youtu.be/xTEFFmL9cIc

In een van beide galerieën ben ik regelmatig in de avonduren en op zaterdag aanwezig. Een afspraak maken kan natuurlijk altijd.  

Galerie PS20 Nieuwstraat Apeldoorn